Австрия – Бразилия, прогноза (10/06/2018)

Това ще бъде последния проверовъчен мач на Бразилия преди Световното първенство по футбол. За съперник е избран тима на Австрия.

Австрия е в серия от 7 победи!

Домакините смаяха футболния свят с представянето си. Те са в серия от 7 последователни победи преди настоящата среща. При това съперници в тези мачове не бяха случайни състави.

Сърбия, Уругвай, Словения, Русия и световният шампион Германия (преди няколко дни) преклониха глава пред коравите австрийци. В тези седем победни мача Австрия вкара общо 16 гола.

Бразилия също е в топ форма!

Мисля, че вече е време да бъде сложен край на тази дълга серия на Австрия. Сега на пътя им се изправя Бразилия. Като „Селесао“ също демонстрира много добра форма преди Мондиала.

Три поредни победи без допуснат гол в последните им 3 контроли. И трите бяха срещу участници на Мондиала – Германия, Русия и Хърватска.

Сандефьорд – Хаугесунд, прогноза (10/06/2018)

Прогноза за Австрия – Бразилия

Бразилците ще излязат с най-доброто, с което разполагат за този мач. Това предвещава опасности за Австрия още от първата минута на двубоя. Съвсем няма да бъде изненада, ако „кариоките“ водят в резултата след 45 минути игра.

Малко по-рисковата част от залога е постигането на поне 3 гола. Но все пак, ако и Неймар се включи в игра (каквито са очакванията), то шансовете се увеличават. Със сигурност той е зажаднял за игра и за голове след толкова време принудителна почивка.

И така да обобщя – тук очаквам Бразилия да спечели на първо/краен и да има поне 3 гола в мача.

* Този залог е генериран чрез функцията Създай Залог на bet365.

Материалът Австрия – Бразилия, прогноза (10/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/австрия-бразилия-прогноза/

Comments Off on Австрия – Бразилия, прогноза (10/06/2018)

Comments are closed.