Адеколиген Норвегия

Фредрикстад - Тромсдален
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Домакините не би трябвало да имат проблем в домакинството на този си съперник, както и нямаха проблем в последните си срещи срещу Тромсдален. Фредрикстад са в страхотна форма. Те записаха 4 победи в последните си 5 мача. Гостите не са лош отбор като цяло, но представянето им далеч от дома е под всякаква критика. Като гости те имат 1 равенство и 6 загуби от началото на кампанията. С тези си показатели трудно ще успеят в това гостуване. Прогноза 1.

Хьодд - Уленсакер Киса
Норвегия 2-ва дивизия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.57
Сигурност - 9/10
Гостите са един от най- слабите отбори в дивизията и са основни фаворити за изпадане и, въпреки слабата форма на домакините, смятаме, че нямат големи шансове в този сблъсък. Формата на Хьодд наистина е много слаба и тотално провали доброто начало на сезона за тима. Но и моментното състояние на гостите никак не е добро, така че смятаме, че тази среща е иделна възможност за домакините да се върнат към добрите си представяния. Прогноза 1.

Хьонефос - Ранхайм
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
С голед на формата на двата отбора, не виждаме причина да не заложим на гостите. Ранхайм са в умопомрачителната серия от 10 поредни победи. В тази серия се включва и една много престижна победа над Розенборг за купата, която е показателна за страхотното състояние, в което се намира гостуващия тим. Същото далеч не може да се каже за Хьонефос. Те имат 4 загуби в последните си 5 мача и са здраво затънали в зоната на изпадащите. Прогноза 2.

ХамКам - Стрьомен
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 5/10
не виждаме логична причина букмейкърите да дават толкова висок коефициент за гостите като се има предвид окаяното състояние на домакините. Може би единствено заради по- добрите им резултати в последните мачове между двата отбора. Но сега ХамКам са на последно място във временното класиране със само 4 точки от 14 мача и отсега може да се каже, че са почти изпаднали. Стрьомен в последния кръг размазаха с 6:0 отбор, който е по- силен от ХамКам, така че спокойно можем да очакваме нова тяхна победа. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_22.html

Comments Off on Адеколиген Норвегия

Comments are closed.