АЕК Ларнака – Лудогорец, прогноза (25/10/2018)

Прогноза за АЕК Ларнака – Лудогорец от Лига Европа. Ще успее ли нашият отбор да постигне победа?

АЕК Ларнака играе в конкурентно първенство

От изказвания на футболни хора в България се разбира, че кипърското първенство в някои аспекти е по-силно от нашето. Имало добра организация във водещите клубове, за разлика от цирковете последното десетилетие в ЦСКА и Левски.

Със сигурност има добра организация и в клубовете от средата на класирането. Защото в Transfermarkt се вижда, че тези клубове са два пъти по-богати от нашите клубове в средата. Българското първенство е по-богато от кипърското само заради голямата стойност на Лудогорец, ЦСКА и Левски.

Efbet ревю – единственият онлайн букмейкър с кеш разплащания!

В кипърското първенство има и добра конкуренция – няколко отбора се борят за титлата. Последните години шампионът е един и същ – АПОЕЛ Никозия. Но преследвачите са много по-близо до него, отколкото са ЦСКА и Левски до Лудогорец.

Все пак, вече и в нашето първенство има добра конкуренция. Като и трите отбора са близо един до друг.

Лудогорец е много по-силен от АЕК Ларнака

Макар и АЕК Ларнака да играе в по-конкурентно първенство, Лудогорец е много по-силен отбор от домакините.

Разликата в силите на двата тима може да се види в репортажите на двата отбора в мачовете им в Лига Европа. Лудогорец създаде повече чисти голови положения в своите мачове. АЕК Ларнака игра срещу същите отбори, с които и Лудогорец игра.

Разликата в силите може да се види и по стойността на отборите. В Transfermarkt Лудогорец е 51 милиона, а АЕК Ларнака – 12.

Прогноза за АЕК Ларнака – Лудогорец

При други стойности на 2, 2 РНЗ и Х2 може да избера друг залог. Но при Х2 на 1.48 има стойност и избирам Х2.

Този мач е много важен и за двата отбора. Следователно – и двата тима ще са пределно мобилизирани. А щом ще имат еднаква мотивация за мача и тя ще е много силна, то ще избера стратегията, при която се залага на по-силния отбор. Ще я модифицирам като се подсигуря и за хикс.

Някои други стратегии за мачове с пределно мобилизирани отбори са картони, нарушения, 12. Смятам, че в този мач Х2 е по-подходящо от 12, защото единият отбор е доста по-силен от другия.


| Футболни Прогнози | Топ Залози | Футболен Форум |


Материалът АЕК Ларнака – Лудогорец, прогноза (25/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/аек-ларнака-лудогорец-прогноза/

Comments Off on АЕК Ларнака – Лудогорец, прогноза (25/10/2018)

Comments are closed.