Академия Пандев – Вардар Скопие, прогноза (07/04/2018)

Академия Пандев – Вардар Скопие е един от най-интересните мачове от 26-и кръг на Първа македонска лига.

Академия Пандев продължава да прогресира!

Домакините, както личи от името им, възникват като един проект на Горан Пандев. Той е настоящ футболист на Дженоа и бивш на Интер Милано, Лацио и Наполи. А по примера на своите балкански колеги Хаджи и Стоичков, през 2010 година организира футболна академия за млади местни таланти.

От 2014 Академията вече има и мъжки отбор, който миналия сезон спечели Втора дивизия. Сега за първи път е сред най-силните отбори в Македония.

Затвори залог по време на мач – може и автоматично!

Вардар Скопие не е убедителен като гост!

Въпреки че до края остават още 10 кръга, вече е ясно, че Вардар Скопие няма да може да защити шампионската си титла от миналата година. Столичани изостават на 16 точки от Шкендия Тетово, най-вече заради слабото си представяне като гост.

Вардар е спечелил едва 14 точки от 13 гостувания до сега (3-5-5) срещу 28 за лидера Шкендия. Както и 21 за третия в общото класиране Силекс Кратово.

Прогноза за Академия Пандев – Вардар Скопие!

Академия Пандев не са от така наречените домакински отбори. Но на своя стадион в Струмица имат само 3 загуби до сега и се спечелили 19 от всичките си 30 точки .

В момента са на четвъртото място, но само на 6 точки над чертата на изпадащите. Като че ли за тях 3-те точки са много по-необходими.

Жалгирис – Тракай, прогноза (07/04/2018)

Все пак класата, която притежават Академия Пандев, едва ли ще им стигне за повече от равенство. То също е допустим вариант за тях, както и за гостите от Скопие.

Материалът Академия Пандев – Вардар Скопие, прогноза (07/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/академия-пандев-вардар-прогноза/

Comments Off on Академия Пандев – Вардар Скопие, прогноза (07/04/2018)

Comments are closed.