Алавес – Валядолид: Прогноза и залог от Ла Лига

Тотален срив в представянето на Алавес, който постепенно ги отдалечи от зона “Европа”. След като дълго време “синьо-белите” бяха позиционирани около четвъртото място, в момента са 8-ми с актив от 45 пункта. Шансовете им за европейско участие през идната година са оскъдни, а единствените надежди са свързани с домакински победи.

Предходните четири мача завършиха без победа за Алавес. В тях завоюваха само една точка и то при домакинството си на Леганес. Последният им успех у дома датира от началото на февруари, когато надиграха Леванте с 2:0. Разбира се, този преломен момент бе очакван, тъй като тимът от Витория-Гастейс не разполага с особена класа и силни индивидуалности.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Колебая се между няколко варианта за игра, като всеки един от тях е свързан с ниска резултатност. Мнението ми е обосновано от слабата форма на домакините и нуждата от точки за гостите. Вилядолид се намира в зоната на изпадащите, което придава особена значимост на оставащите мачове от кампанията. В тях задължително трябва да се печелят точки, а равенствата навън изглеждат напълно постижима задача.

Ще заложа на комбинация между двоен шанс Х2 и под 3,5 попадения. Не вярвам Алавес да излезе от миникризата, в която сам се вкара, а още повече срещу отбор, нуждаещ се от точки. Вилядолид ще бъде по-дейният тим на игрището и ще търси попадение от началните минути на срещата. Маркетът пристига с коефициент 1,95 от Ефбет, което позволява участие с единични залози.

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
22:00/19 апр.
Алавес - Валядолид
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Алавес – Валядолид: Прогноза и залог от Ла Лига впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/alaves-valladolid-19-04-19/

Comments Off on Алавес – Валядолид: Прогноза и залог от Ла Лига

Comments are closed.