Аланияспор срещу Фенербахче: Прогноза от Супер лига на Турция на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Суперлига - Турция
18:00/3 февр.
Аланияспор - Фенербахче
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Суперлига - Турция
18:00/3 февр.
Аланияспор - Фенербахче
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Корендон Еърлайнс Парк се подготвя да бъде домакин на вълнуваща среща, в която Анталияспор от средата на таблицата се сблъсква с лидера Фенербахче в Süper Lig.

В последните си мачове Анталияспор е в серия от равенства, което говори за известна устойчивост, но също така показва, че е трудно да се постигнат победи. Отборът успя да удържи позициите си срещу силни съперници като Кайзериспор и Коняспор – мачове, в които си тръгна с по една точка. Способността да превърнат някои от тези равенства в победи обаче донякъде липсваше, което личи от поредицата резултати, в които преобладават головете с разлика от един гол. Представянето им у дома обаче дава лъч оптимизъм, тъй като успяха да постигнат няколко победи и равенства, разкривайки способността си да се справят с проблемите на позната територия.

Видя ли Betano бонус „Нов клиент“?

От друга страна, Фенербахче демонстрира формата, която се очаква от претендентите за титлата. Серията им включва поредица от решаващи победи, сред които и знаменателният триумф над Коняспор, който се отличаваше с атрактивен резултат. Това показва, че те представляват огромна заплаха в атака. Формата им като гост също е впечатляваща, а тактическата гъвкавост им позволява да си осигуряват точки в различни ситуации. Офанзивното майсторство, наблюдавано в срещи като тази срещу Истанбулспор, в която те нанизаха пет попадения в мрежата на своите съперници, предвещава потенциална заплаха за всяка защитна линия, включително и за тази на Анталияспор.

В последните преки сблъсъци Фенербахче има предимство пред Анталияспор, като е победител в повечето от последните срещи. Резултатите обикновено показват оспорвани мачове, като Фенербахче често си осигурява малка разлика срещу своите колеги.

Публикация Аланияспор срещу Фенербахче: Прогноза от Супер лига на Турция на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/antalyaspor-fenerbahce-martin-georgiev-03-02-2024/

Comments Off on Аланияспор срещу Фенербахче: Прогноза от Супер лига на Турция на Мартин Георгиев

Comments are closed.