Алкоркон – Реус Депортиво, прогноза (02/06/2018)

В събота ще се изиграят повечето от мачовете от последния кръг от първенството на Испания в Сегунда Дивисион. Все още има интрига около това, кои ще са изпадащите отбори, както и плейофните участници.

Алкоркон ще играе за точка срещу Реус Депортиво

Настоящата среща има пряко значение в битката за оцеляване. Или по-точно е от значение само за тима на домакините. Въпреки че двата тима са съседи в подреждането, Реус няма как да изпаднат.

Пред тима на Алкоркон все още има теоретична опасност да изпадне. За да се случи това, трябва следващите 5 тима в класирането след Алкоркон да загубят мачовете си.

Не мисля, че това е толкова фантастичен сценарий при положение, че в миналия кръг имаше няколко такива „изненадващи“ победи. Включително и на Химнастик Тарагона срещу лидера Уеска като гост, за която той е разследван от властите.

Efbet ревю – топ ставки за топ събития!

Прогноза за Алкоркон – Реус Депортиво

В днешния мач Алкоркон има нужда само от точка, за да бъде спокоен за мястото си. Но тук трябва да погледнем и към статистиката на отбора. Половината от 20-те му домакинства до момента завършиха с реми. Равенства бяха и 5 от последните 7 мача на състава в Сегунда.

Предишните 2 директни мача между тези два отбора също бяха без победител. А и ставките за хикс в настоящата среща започнаха да падат главоломно. Все факти, които ме водят към един извод – в този мач точките отново ще бъдат поделени.

Прогноза: Х.

Футболни прогнози!

Материалът Алкоркон – Реус Депортиво, прогноза (02/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/алкоркон-реус-депортиво-прогноза/

Comments Off on Алкоркон – Реус Депортиво, прогноза (02/06/2018)

Comments are closed.