Алсвенскан Лига Швеция

Калмар - Мялби
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Двата отбора са от съвсем различен ранг. Калмар са на второ място в класирането и имат амбиции поне да стигнат до участие в Европа. Те имат само едно поражение от началото на сезона. Гостите от своя страна са на две точки от зоната на изпадащите и имат цели седем загуби в 12-те си мача този сезон. За разликата в класите между двата отбора говори и факта, че последните четири директни срещи между тях завършиха с победи на Калмар. Ще потърсим пета поредна тяхна победа. Прогноза 1.

Фалкенбергс - Халмстад
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Двата отбора са много равностойни. Букмейкърите дават предимство за домакините, но не очакваме Халмстад да загуби в този двубой. Фалкенбергс не са нищо повече от противника си и не виждаме с какво ще ги победят. Домакините имат само три победи от 12 мача този сезон. Гостите също не блестят, но очакваме силите да им стигнат поне за точка. Прогноза Х2.

Йефле - Хакен
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Гостите започнаха в пъти по- добре кампанията. Йефле имат само една победа и само девет точки в своите 12 мача, докато гостите са на две точки от второто място. В последните два кръга Хакен не успяха да победят и сега са длъжни срещу този си съперник да спечелят трите точки. Прогноза 2.

Молде - Сонгдал
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 4.33
Сигурност - 4/10
Да, Молде играят страхотно през този сезон и са убедително на първо място в класирането, но не мислим, че гостите са без шансове, както ги изкарват букмейкърите. Все пак и Согндал се намират в страхотна форма, правейки четири победи и две равенства в последните си шест мача. Согндал се представят много добре и в директните си срещи срещу Молде. Те са загубили само веднъж в последните четири срещи между двата отбора. Молде имат солиден аванс на върха на класирането, който много често изиграва лоша шега на отборите и ги кара да се отпускат. Предполагаме, че нещо такова ще се случи и сега. Прогноза Х2.

ТВ Програма
19:00 Аржентина - Белгия ---> БНТ 1
21:30 Блекпул - Лудогорец ---> Diema
23:00 Холандия - Коста Рика ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_5.html

Comments Off on Алсвенскан Лига Швеция

Comments are closed.