Ал Хилал Рияд – Естеглал Техеран, прогноза (16/04/2018)

Мач от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига на Азия.

Двубоят с нищо не може да повлияе на класирането на домакините от Ал Хилал Рияд. Гостите от Естеглал Техеран пък вече си осигуриха продължение в плейофите. Но сега ще се опитат да спечелят първото място в групата. То би им осигурило евентуално по-лек противник, както и домакинството на реванша.

Равенството напълно им върши работа, защото отборът от Иран има предимство в преките мачове срещу останалите два отбора в групата – катарския Ал Раян и Ал Айн от ОАЕ. Те изостават съответно на 3 и на 2 точки и в пряк двубой в Катар ще определят втория класирал се от групата.

Промени залог от пуснат фиш – вече е възможно!

Отпадането е голямо разочарование за 15 кратния шампион на Саудитска Арабия, който миналата година игра финал за Шампионската лига, загубен с 1:1 и 0:1 от японския Урава Ред Даймъндс. Преди това саудитите имат още един загубен финал през 2014 и два пъти са били шампиони на Азия преди ерата на Шампионската лига.

Мачът ще се играе на неутрален терен в Кувейт. Поради влошените отношения между Иран и Саудитска Арабия бе решено срещите между отбори от двете страни да се играят на неутрален терен .

Гостите са водени от германския специалист Вилфрид Шефер. С типична немска дисциплина успяха да излязат от равностойната група, в която до сега преобладават равенствата. Шест от досегашните 10 мача в нея завършиха без победител.

Футболни прогнози и анализи!

С оглед на обтегнатите отношения между двете държави тук и дума не може да става за някаква предварителна уговорка. Но въпреки това и при липсата на домакински фактор, равенството изглежда съвсем логичен резултат.

Материалът Ал Хилал Рияд – Естеглал Техеран, прогноза (16/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/хилал-рияд-естеглал-техеран/

Comments Off on Ал Хилал Рияд – Естеглал Техеран, прогноза (16/04/2018)

Comments are closed.