Амкар Перм – Локомотив Москва, прогноза (31/03/2018)

Амкар Перм – Локомотив Москва е мач от Висшата лига на Русия.

Локомотив Москва се цели в шампионската титла!

Отбора на Локомотив след като отпадна от турнира ЛЕ и купата на Русия, има само една цел пред себе си. Шампионската титла. Целта е не само ясна, но и напълно реална.

В момента тима оглавява временното класиране с 5 точки пред Спартак Москва и с мач по-малко. Спартак приемат у дома отбора на Тосно и най-вероятно ще вземат 3-те точки. А това увеличава необходимостта Локомотив да спечелят този си мач.

След възобновяването на шампионата московчани направиха нулево равенство именно със Спартак и надиграха убедително Урал с 0-2. У дома от 11 мача имат само 2 загуби. А този АХ (азиатски хендикап) не е излизал само 4 пъти.

Амкар Перм е сигурен изпадащ?

Отбора на Амкар е втори от долу нагоре в класирането. На пръв поглед се борят за оцеляването си, но според мен съвсем не е така. Това е тима, който за мен е вече сигурен изпадащ.

Отбора има тежки финансови проблеми. И макар да има уж вече осигурени до края на сезона средства съм сигурен, че играчите вече се оглеждат за бъдещите си трансфери в други клубове.

Загубата им в миналия кръг от Арсенал Тула с 0-2 само потвърждава мнението ми за тях.

Печеливши футболни прогнози!

Прогноза за Амкар Перм – Локомотив Москва!

Срещу сумата от 20 милиона рубли Амкар продаде любезно домакинството си на Локомотив за този мач.

Считам че са налице всички предпоставки за убедителна победа на Локомотив срещу иначе един от традиционно най-неудобните им противници. Време е и тази серия да се прекрати. А и Железничарите да укрепят още по-добре шампионската си позиция.

Материалът Амкар Перм – Локомотив Москва, прогноза (31/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/амкар-перм-локомотив-москва-прогноза/

Comments Off on Амкар Перм – Локомотив Москва, прогноза (31/03/2018)

Comments are closed.