Анализи за днес

Версей - Горица
Купа на Словения
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Разликата в класите между двата отбора е доста голяма и не вярваме гостите да не успеят да се класират за четвъртфиналите. Домакините играят във второто ниво на словенския футбол, а дори и там не са от водещите отбори. Горица са един от най- добрите словенски отбори и дори се бяха класирали за Лига Европа за този сезон. Това класиране дойде именно от купата - миналия сезон Горица спечелиха Купата на Словения. Това явно е техният турнир и прогнозираме лесна победа за тях. Прогноза 2.

Кидърминстър - Уелинг Юнайтед
Англия Конференция
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10
Кидърминстър са по- напред в класирането, в допълнение към това домакинският фактор ще изиграе решаваща роля. Уелинг имат едва 4 точки в 7-те си мача като гости от началото на кампанията. Кидърминстър в същото време имат 14 точки у дома. Домакинският фактор е решаващ в долните дивизии на Англия, затова и шансовете на домакините в тази среща са много големи. Прогноза 1.

Челтенъм - Бристол Сити
Джонстънс Пейнт Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Джонстънс Пейнт Трофи е един от много турнири в Англия. Той е за отбори от по- долните дивизии и в него сега се изправят тимовете на Челтенъм, който играе в Лига 2, и Бристол Сити, които се състезават в Лига 1. Бристол Сити са в отлична форма, заемайки първото място във временното класиране в Лига 1 и давайки сериозна заявка за участие в Чемпиъншип догодина. А формата на Челтенъм в Лига 2 е много слаба - три равенства и три загуби в последните шест мача. Лидер в Лига 1 срещу средняк в Лига 2. Прогноза 2.

Сао Паоло - Атлетико Паранензе
Бразилия
Час - 01:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Мачът е в нощта между 8 и 9 октомври. Домакините се намират на трето място във временното класиране с 46 спечелени точки, докато гостите са 12-ти с 31 пункта. Формата и на двата отбора не е особено добра, но тази на гостите е направо ужасна - 4 загуби в последните 5 мача. По традиция в директните двубои между тези два тима домакинът се представя много по- добре. В последните 20 мача между Сао Паоло и Атлетико ПР само веднъж гостуващият отбор е печелил. Смятаме, че и сега подкрепата на публиката ще бъде решаващ фактор. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/blog-post_8.html

Comments Off on Анализи за днес

Comments are closed.