Англия Джонстън Пейнт Трофи

Крю Алекзандра - Уигън
Англия Джонстън Пейнт Трофи
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Двата отбора вече играха веднъж през сезона, когато Уигън победиха с минималното 1:0. Уигън имат само една загуба в последните си 7 мача, докато Крю Алекзандра имат цели 5 поражения за същия период. Това ни кара да мислим, че гостите играят по-добре в момента и са фаворити за победата. Прогноза 2.

Шефийлд Юнайтед - Нотс Каунти
Англия Джонстън Пейнт Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Разликата от едно ниво (Шефийлд са в Лига 1, докато Нотс са в Лига 2) определено има значение и прави голяма разлика. През миналия сезон и Нотс Каунти бяха в Лига 1. В последния мач между двата отбора Шефийлд спечелиха като гост с 2:1. Сега отборът на Нотс е отслабен, докато домакините са още по-силни. Прогноза 1.

Йеовил Таун - Ковънтри
Англия Джонстън Пейнт Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

И тук също имаме разлика от едно ниво. Ковънтри са един от силните отбори в Лига 1, докато домакините са безкрайно неубедителни в Лига 2. Определено гостите са поне една класа над днешния си съперник, така че можете спокойно да им се доверите. Прогноза 2.

Оксфорд Юнайтед - Суиндън
Англия Джонстън Пейнт Трофи
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

И тук имаме разлика от едно ниво, но имаме и достатъчно основания да не очакваме победа за отбора от по-високата дивизия. Освен очевидното домакинско предимство, Оксфорд са в много по-добра форма. Те спечелиха последните си два мача, имат само 1 загуба в 11-те изиграни кръга досега и имат всички шансове през другия сезон да са в Лига 1. Суиндън пък се представят ужасно и имат само една спечелена точка в последните си 5 изиграни двубоя. Оксфорд могат да се облегнат и на сериозното предимство в преките двубои - три поредни победи. И все пак имаме разлика от една дивизия, което също ни навежда на мисълта, че на домакините ще им е трудно да спечелят. Резултатът е оптималният резултат и за двата отбора. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_6.html

Comments Off on Англия Джонстън Пейнт Трофи

Comments are closed.