Англия Кепитъл Уан Къп

Дагенъм & Ред - Оксфорд Юнайтед
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

И двата отбора се състезават във Лига 2, но отборът на Оксфорд се намира в много по-добра форма и като цяло играе много по-силен футбол, така че ще заложим за тях. Домакините са в серия от цели 10 поредни мача без успех. Гостите пък имат само една загуба в последните си девет мача. Достатъчно добра причина, за да се очаква тяхна победа. Прогноза 2.

Саутенд - Бристол Роувърс
Англия Кепитъл Уан Къп
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Саутенд са едно ниво напред и това автоматично ги поставя в ролята на фаворити. Освен това, те се намират и в много добра форма от началото на кампанията и заслужено са в горната половина на таблицата. Бристол Роувърс заемат същата позиция в класирането, но все пак разликата от едно ниво няма как не се вземе под внимание. Саутенд е по-класният отбор. Прогноза 1.

Алдършот - Линкълн
Англия Национална лига
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Няма да бъде учудващо, ако двата тима не успеят да се победят. Те са много равностойни, което си личи от позициите им в класирането - Алдършот и Линкълн заемат съседни позиции и са разделяни от само една точка. В последните два сезона, двата отбора си разменяха по една победа в директните двубои. Време е тази равностойност да се изрази и в едно равенство.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_11.html

Comments Off on Англия Кепитъл Уан Къп

Comments are closed.