Англия Конференция

Бристол Роувърс - Дартфорд
Англия Конференция
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Бристол Роувърс се представят много по- добре от днешния си съперник, а и може да се каже, че отборът им като цяло е по- качествен. Те до миналия сезон бяха в Лига 2, по- горната дивизия, а сега дават добра заявка за нова промоция, след като записаха 5 победи и 2 равенства в последните си 7 мача. Дартфорд пък имат само 3 победи в 14-те мача от началото на сезона. Бристол Роувърс са страхотни домакини и имат по- големи цели и възможности от Дартфорд. Прогноза 1.

Телфорд - Форест Грийн
Англия Конференция
Час - 21:45
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
И двата тима правят изключително много на брой резултатни срещи от началото на тази кампания. Телфорд имат само един мач с по- малко от три попадения в последните си 10 мача. А всеки един от последните пет мача на гостите беше Над 2.5 гола. С оглед на тези статистически данни от двубоите на двата тима през този сезон смятаме, че шансовете за оувър са големи. Прогноза Над 2.5 гола.

Макълсфийлд - Барнет
Англия Конференция
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Трудно се печелят гостуванията в английската Конференция, но очакваме тук да станем свидетели на именно такава победа за госта. Гостите към момента изглеждат най- силния отбор в тази дивизия и заемат убедително първото място с цели пет точки аванс пред тима на второ място. Барнет имат цели 10 победи в 14-те кръга досега, като половината от тези победи са като гост. Домакините започнаха добре кампанията, но в последно време са доста колебливи. Барнет са отбор, достоен за горната Лига 2, и очакваме днес да го докажат. Прогноза 2.

Хускварна - Варнамо
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:20
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Хускварна са в лоша форма и в последните години не се представят добре срещу отбора на Варнамо, но сега има специални обстоятелства, които ни карат да мислим, че домакините ще се поздравят с трите точки. До края на сезона остават четири кръга, а Хускварна в момента са на последното място, но на само три точки от спасителната зона. Домакините са задължени да спечелят трите точки, защото в противен случай шансовете им за спасение намаляват драстично. Пред Варнамо също има малко вероятност от изпадане, но шансовете за нея са много малки и гостите няма да бъдат толкова мотивирани, колкото ще бъдат домакините. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/blog-post_7.html

Comments Off on Англия Конференция

Comments are closed.