Англия Фа Трофи

Уорчестър - Саутпорт
Англия Фа Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Саутпорт не успяха да свършат работата си в първия мач, който завърши с нулево равенство, но смятаме, че като гост ще успеят да се реваншират. Саутпорт е по-силният отбор, от по-горна дивизия и няма как да не го определим като фаворит. Прогноза 2.

Скелмърсдейл - Филде
Англия Фа Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

И тук видяхме равенство в първия мач - това равенство обаче въобще не бе безрезултатно като горното, напротив - двата тима си отбелязаха по четири гола. Скелмърсдейл за последно домакинстваха на Филде през 2014 г., когато Филде си тръгнаха с разгромната победа 5:0. Сега е малко вероятно да видим такава разлика, но е много вероятно да видим успех за гостите. Прогноза 2.

Брейнтрий - Бромли
Англия Фа Трофи
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

В тази двойка и двата отбора са от една и съща дивизия, но има сериозна разлика между тях. Гостите са в серия от 5 поредни загуби, като последните им четири са с два гола разлика. Брейнтрий се представят доста по-добре. Те имат само една загуба в последните си 10 мача. Домакините са сериозен фаворит. Прогноза 1.

Уестън - Уелдстоун
Англия Фа Трофи
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

И тези два отбора са от една и съща дивизия, но за разлика от горния мач не можем да отбележим някаква съществена разлика между тях. В класирането ги разделят само две точки. Не се вижда и голяма разлика в моментната им форма. Много е голяма вероятността един такъв двубой да завърши без победител. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_22.html

Comments Off on Англия Фа Трофи

Comments are closed.