Андерлехт – Стандард Лиеж, прогноза (10/05/2018)

Три кръга преди края на белгийското първенство въпросът за титлата съвсем не е решен. Три отбора са събрани в 4 точки. Два от тези три отбора са съперници в днешната среща – Андерлехт и Стандарт Лиеж.

Андерлехт

Домакините са в по-изгодна позиция. Към момента са на 2-ро място и имат 2 точки аванс пред гостите.

Андерлехт са истинска машина за оувъри напоследък. В предишните им 10 мача за първенство линията от 2,5 гола беше покрита цели 8 пъти. Тук задължително трябва да се отбележи и фактът, че всички тези мачове бяха и гол/гол. Така че, ако някой желае, може да пробва и опцията над 2,5 гола и гол/гол.

bet365 – ревю на най-добрия букмейкър в интернет!

Стандард Лиеж

Стандарт Лиеж ще трябва да търсят задължителна победа в тази среща, за да останат в борбата за титлата. А тази победа без голове няма как да дойде.

Техният отбор също бих го определил като златна мина за търсачите на голови прогнози. Намират се в серия от 4 последователни оувъра над 2,5 гола. Като последните 3 дори бяха и по-резултатни – 5-0, 3-1, 4-4.

Прогноза

В предишните 2 директни мача между тези два съперника, играни по-рано през сезона, отново имаше над 2,5 гола и гол/гол: 1-2 и 3-3. С две думи – има всички шансове и настоящия двубой да се превърне в голов шоу. Прогноза: над 2.5, 3.0 гола (азиатска линия).

Топ залози на футболни мачове!

Материалът Андерлехт – Стандард Лиеж, прогноза (10/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/андерлехт-стандард-лиеж-прогноза/

Comments Off on Андерлехт – Стандард Лиеж, прогноза (10/05/2018)

Comments are closed.