Андора срещу Беларус: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/9 сеп.
Андора - Беларус
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 9 септември 2023 г. вниманието ще бъде насочено към Националния стадион в Андора ла Вела, където Андора приема Беларус в мач от квалификациите за Еврошампионата. Тъй като и двата отбора се борят за така необходимите им точки, срещата със сигурност ще бъде вълнуваща.

Анализ на мача

Андора не се намира във фантастична форма, влизайки в този мач, регистрирайки едно равенство, една победа и общо три загуби в последните си пет мача в квалификациите за Еврошампионата. В предишните си мачове те показаха прилични защитни стратегии, като успяха да отбележат поне по един гол във всеки мач. Но им е трудно да постигат победи, което ясно се вижда от последната им форма.

Използваш ли betano мобилно приложение?

Беларус, от друга страна, може да се похвали с подобен рекорд като Андора, но с една ключова разлика. Формата им напоследък показва една единствена победа и три загуби, което ги прави малко по-непостоянни в сравнение с опонента им. Въпреки това атакуващата сила на Беларус изглежда доста мощна, тъй като те успяха да отбележат впечатляващите 11 гола в последните си квалификационни мачове.

По отношение на директните сблъсъци това ще бъде нов терен, тъй като няма данни да са играли един срещу друг в миналото.

Скорошна форма

Андора:

* Загуба срещу Израел (2-1)

* Загуба срещу Швейцария (2-1)

* Равенство срещу Косово (1-1)

* Загуба срещу Румъния (2-0)

* Победа срещу Badalona (1-0)

Беларус:

* Победа срещу Косово (2-1)

* Загуба от Израел (2-1)

* Загуба от Румъния (2-1)

* Голяма загуба от Швейцария (5-0)

* Победа срещу Оман (2-0)

Тенденции

Поредицата на Андора е непостоянна – само една победа в последните пет мача, докато Беларус е в малко по-добра форма, печелейки два от последните си пет мача. И двата отбора обаче се нуждаят от победа и ще се стремят усилено да я постигнат в тази среща.

Публикация Андора срещу Беларус: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/andorra-belarus-martin-georgiev-09-09-2023/

Comments Off on Андора срещу Беларус: Прогноза от Квалификации за Европейско първенство на Мартин Георгиев

Comments are closed.