Арарат Москва – Металург Липецк, прогноза (14/04/2018)

Арарат Москва са отбор с едногодишна история, но пък доста бурна. Основан през 2017 година клубът заема мястото на фалиралия Витяз Подолск в Руската ПФЛ Център.

В състава му играят трима руски национали от близкото минало. Това са Роман Павлюченков, Марат Измайлов и Алексей Ребко.

Въпреки страхотното представяне до сега: 15-3-0 и 37-8 голова разлика, в течение на сезона клубът смени 4 мениджъра. А в края на август бъдещето на клуба дори беше под въпрос, след като президента Валери Оганесян беше обвинен, че е прехвърлил 20 милиона рубли от клубната каса към своя лична сметка.

Създай залог за по-голям коефициент – ето как!

По някакъв начин, който вероятно ще остане тайна за широката общественост, проблемът е решен. А арменския милиардер Самуел Карапетян осигурява издръжката на клуба.

Арарат без съмнение ще спечели първото място в Зона Център след като 8 кръга преди края води убедително с 13 точки пред Рязан.

Нещото, което веднага се набива на очи е, че отборът печели мачовете си предимно през второто полувреме след като до почивката резултата е равен. Това се е получило при 8 от досегашните 13 победи на тима и 6 от 9 като домакин.

Гостите от Металург Липецк са напълно неизвестен отбор. Те заемат стабилно място в средата на терена и имат сили да се противопостави в началото на мача.

Кристъл Палас – Брайтън, прогноза (14/04/2018)

Материалът Арарат Москва – Металург Липецк, прогноза (14/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/арарат-москва-металург-липецк/

Comments Off on Арарат Москва – Металург Липецк, прогноза (14/04/2018)

Comments are closed.