Арда – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] за Купата на България на Ники Александров

Единичен: Текущ
Купа на България
13:30/5 дек.
Арда - ЦСКА
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Арда ще посрещне ЦСКА на свой терен за пръв път от половин година. В първия кръг бе позволено Арда да домакинства в Кърджали, след това отборът по незнайни причини домакинства на Лаута в Пловдив. Сега пред своя публика ще посрещне един от най-популярните отбори в България и в региона. Минусът е, че дойдоха минусови температури и двубоят е в работна време в четвъртък.

Но при всички положения сблъсъкът ще бъде непредсказуем, като любопитното е, че двата отбора ще се срещнат отново един срещу друг за първенство само три дни по-късно в същата конфигурация – Арда домакин, ЦСКА – гост, но… в Пловдив. Няма да се занимаваме с щуротиите в българския футбол.

Към този мач моето предложение е под 2,5 гола. Коефициентът е 1.91. Мисля, че двата отбора ще играят доста предпазливо и един гол би могъл да се окаже решаващ за крайния изход и един от двата тима ще продължи в следващия етап.

Вече започнаха изненадите в турнира, макар че не съм убеден, ако Арда преодолее ЦСКА, да се тълкува като някаква голяма сензация. Все пак тепърва ще говорим в следващите прогнози спрямо този мач – тук под 2,5 гола. Така мисля, че ще завърши срещата в редовното време в ранния следобед в четвъртък.

Публикация Арда – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] за Купата на България на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/arda-cska-05-12-19/

Comments Off on Арда – ЦСКА: Прогноза [ВИДЕО] за Купата на България на Ники Александров

Comments are closed.