Аржентина – Хърватска, Световно, залози (21/06/2018)

На хоризонта се задава един от най-чаканите мачове от груповата фаза на Световното първенство. Съперници в него ще са тимовете на Аржентина и Хърватска.

Аржентина е длъжна да търси победа срещу Хърватска!

След първите мачове в тази група ситуацията не е много благоприятна за отбора на Аржентина. След пропусната дузпа от страна на Лео Меси, неговият тим стигна само до равенство срещу Исландия.

В същото време Хърватия се поздрави с чиста победа 2-0 над Нигерия. Така оглави еднолично класирането в тази група преди мачовете от 2-ия кръг.

С други думи казано, „гаучосите“ са длъжни да търсят победата в настоящата среща. Защото една евентуална загуба или дори равенство ще ги постави в много деликатна ситуация преди последния мач с Нигерия.

Промо оферти за Световното 2018 от Betfair – наслади им се!

Аз, обаче, дълбоко се съмнявам, че двукратният световен шампион ще вземе 3-те точки в този мач. Не показаха много добра игра в първия си двубой. Може би, над тях тегне и напрежението, че ги броят за сигурен фаворит и едва ли не служебно класиране поне на 1/2-финал. Но в съвременния футбол реалностите са други.

От друга страна, Хърватия впечатли мен, а и вероятно не само мен, с играта си. Звездите им играят във водещи европейски отбори. Но по-важното е, че играят сплотено и опростено, радвайки окото на неутралния футболен запалянко.

С две думи – Аржентина ще бъде по-напористият и активен отбор в този мач, но контрите на „шахматистите“ ще са не по-малко опасни.

Франция – Перу, прогноза (21/06/2018)

Залози за Аржентина – Хърватска

И двата отбора разполагат с множество технични футболисти, поради което има предпоставки да се извършват нарушения. Вероятно не чак толкова груби, по-скоро тактически нарушения. Но линията от 29 свободни удара ми изглежда напълно постижима.

Същият сценарий очаквам и при корнерите. Аржентинците при атаките си от нищото ще направят 5-6 ъглови. А не вярвам и хърватите да са капо в това отношение.

Прави впечатление до сега на Мондиала, че в първите полувремена на мачовете има доста корнери. В повечето срещи, без значение от съперниците, има по 5 корнера. Като не са рядкост случаите и на далеч по-високи линии.

Реалният ми залог за този мач ще бъде освен опциите, които предлагам тук чрез функцията Създай Залог на bet365, така и двоен шанс Хърватия или равен. Но за целите на играта предпочетох да не увеличавам риска. Успех!

Материалът Аржентина – Хърватска, Световно, залози (21/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/аржентина-хърватска-световно-залози/

Comments Off on Аржентина – Хърватска, Световно, залози (21/06/2018)

Comments are closed.