Армения срещу Уелс: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
16:00/18 ное.
Армения - Уелс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Вазген Саркисян анван Ханрапетакан Марзадашт в Ереван ще бъде домакин на вълнуващ мач от квалификациите за еврошампионата, когато Армения ще посрещне Уелс на 18 ноември 2023 г. Тъй като и двата отбора се стремят към място в престижния турнир, този мач е от решаващо значение за определянето на съдбата им в групата.

Анализ на мача

Армения, която в момента е на 4-то място в своята квалификационна група, има смесени резултати. В последните си 10 гостувания те се сблъскаха с поредица от загуби и няколко похвални победи, а именно изненадващия триумф с 4:2 над Уелс. Непоследователността на отбора е отразена във формата му „LLDWW“, което подсказва за потенциални уязвимости, от които Уелс може да се възползва. Въпреки това, играейки у дома, те ще се стремят да пресъздадат магията от предишната си среща срещу уелсците.

Видя ли нашето ревю на бетано българия?

Уелс, който заема 2-ро място в групата, има по-положителни резултати в последно време и е във форма „WWLLW“. Отборът показа способност да се възстановява след неуспехи, за което свидетелства скорошната им победа с 2:1 над Хърватия. В последната си среща с Армения Уелс претърпя изненадващо поражение, за което ще се стреми да си отмъсти. Играта им в атака и стабилността в защита ще бъдат от решаващо значение в този мач.

Като се имат предвид залогът и тенденциите в представянето напоследък, вероятно ще видим предпазливо начало и от двата отбора. И все пак Уелс, с по-високия си ранг и устойчивост в миналото, може да има предимство в хода на мача. Завръщането на ключови играчи след контузии и ръководството на опитните ветерани може да им даде необходимия тласък, за да постигнат победа в тази квалификация.

Тенденции

– Уелс претърпя поражение от Армения с 4:2 в последната си среща.

Скорошна форма

– Армения: С форма „LLDWW“ те показаха непредсказуемост.

– Уелс: Тяхната форма „WWLLW“ илюстрира склонността им да се възстановяват след загуби.

Публикация Армения срещу Уелс: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/armenia-wales-martin-georgiev-18-11-2023/

Comments Off on Армения срещу Уелс: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.