Арсенал – Брайтън: Прогноза и залог от Англия на Стефан Ралчев

Последният опит ми провървя. Категорично бях убеден, че артилеристите ще спечелят срещу Валенсия полуфинала в Лига Европа. Направиха го с 3:1, макар да се нуждаеха от обрат от 0:1. Това обаче донякъде се доближаваше до играта на Арсенал и сега наистина имат огромни шансове да се класират на финала.

Преди това обаче Арсенал има домакинство срещу Брайтън и трябва да гони абсолютно и категорично победа, за да съхрани шансовете си за Топ 4. Вероятно следите какво се случва с лондонския тим – четири загуби в последните 5 мача за първенство. Ако поне една от тях бе спестена, вероятно артилеристите сега щяха да са минимум четвъртото място, което заема Челси в момента.

Брайтън е на последното място над чертата с изпадащите отбори. Математически има как да изпадне, тъй като е с 35 точки, а Кардиф е с 31. Но изпадането на Брайтън минава през две загуби в оставащите два кръга, а Кардиф трябва да вземе и двата си двубоя – те обаче пък са у дома с Кристъл Палас и гостуване на Манчестър Юнайтед.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от най-добрите букмейкъри

Така че интрига в двубоя на Арсенал има, но домакините би трябвало да имат далеч по-сериозна мотивация да спечелят. Макар че винаги съм ви напомнял, че няма нищо сравнимо с мотивацията от това да се спасиш от изпадане.

Все пак прогнозата ми е победа за Арсенал и под 4,5 гола. Поставих ограничение на попаденията, за да увелича поне малко коефициента и за този пазар той пристига от Winbet с 1.70.

Домакините от Арсенал отново ще имат познатите кадрови проблеми, които ги преследват в последните месеци. Но видяхте, че дори и с липсващи играчи тимът е достатъчно силен и победи Валенсия. Същото би трябвало да стори и с Брайтън.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
18:30/5 май
Арсенал - Брайтън
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Арсенал – Брайтън: Прогноза и залог от Англия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/arsenal-brighton-stefan-ralchev-05-05-19/

Comments Off on Арсенал – Брайтън: Прогноза и залог от Англия на Стефан Ралчев

Comments are closed.