Астън Вила срещу АЗ Алкмаар: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига на конференциите
22:00/9 ное.
Астън Вила - АЗ Алкмаар
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Предстоящият сблъсък в Лига Европа между Aston Villa и AZ Alkmaar ще се проведе на 9 ноември 2023 г. на „Вила Парк“ в Бирмингам. Срещата обещава да бъде вълнуващ сблъсък между две страни, които искат да затвърдят позициите си в елитния европейски турнир. Нека се впуснем в подробен анализ на тази среща въз основа на предоставените данни.

Анализ на мача

Астън Вила изглежда е в по-благоприятна позиция за този мач, като се има предвид впечатляващата им форма напоследък. В последните си 10 гостувания във всички състезания те постигнаха 8 победи и само веднъж претърпяха поражение, което показва високо ниво на последователност от страна на виланите. Когато играят на „Вила Парк“, те също са страховити, тъй като 5 от последните 5 домакински мача завършиха с триумф. Освен това в предишната си среща те надиграха AZ Alkmaar с 4:1, което предполага силно нападение, което ще им донесе много увереност в този мач.

Научи всичко важно за Betano Спортни Залози от България!

От друга страна, формата на АЗ Алкмаар в последно време оставя много какво да се желае. В последните си 10 мача те записаха 5 победи, което е респектиращ рекорд, но имат само една победа в последните три гостувания в Лига Европа (ЛЕ). Защитата им също изглежда притеснителна, като в 7 от последните си 10 мача допуснаха поне един гол. В последния си мач срещу Астън Вила те претърпяха тежко поражение с 4:1, което ще им играе на ум.

Сравнявайки формата на двата отбора и качеството на играта, Астън Вила изглежда по-добрата страна. Въпреки това футболът може да бъде непредсказуем и AZ Alkmaar без съмнение ще се стреми да предизвика разстройство.

Един срещу друг

– Предишният директен сблъсък между двата отбора в Лига на конференциите на УЕФА Европа завърши с победа на Астън Вила с 4:1.

Скорошна форма

– Скорошната форма на Астън Вила е впечатляваща – 8 победи в последните 10 мача във всички състезания.

– Формата на АЗ Алкмаар е смесена, като в последните си 10 гостувания са постигнали 5 победи, а формата им в Лига Европа е LWL.

Публикация Астън Вила срещу АЗ Алкмаар: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/aston-villa-az-alkmaar-martin-georgiev-09-11-2023/

Comments Off on Астън Вила срещу АЗ Алкмаар: Прогноза от Лига на Конференциите на Мартин Георгиев

Comments are closed.