Аталанта – Рома, Прогноза от Серия А

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА АТАЛАНТА - РОМА

Времената за Аталанта са страхотни. Те бяха изключителни в атака преди завръщането на така важния им нападател, Запата. Той се върна в началото на годината и вече има 2 гола и 3 асистенции, а контузията му продължи доста. Аталанта направи огромен обрат над Фиорентина като гост в миналия кръг, с което натрупа втора поредна победа извън дома и има общо вкарани 9 гола в тези 2 мача.

 

При Рома ситуацията е тежка. Доста слаби резултати напоследък ги тласнаха извън топ 4. Феновете преживяват много в последно време, защото това не е първата криза при вълците този сезон. Да, имаше и много контузии, но Рома не изглеждат като отбор, който е уверен в своите възможности в много от мачовете. Дори срещу Лацио, когато доминираха тотално, накрая просто се виждаше как вълците дори ги беше страх да атакуват, макар и да бяха по – силни.

 

 Експертно мнение : Този мач е решаващ и за двата тима. Ако Аталанта победи разликата с Рома става 6 точки, което значи, че може да нанесе огромен удар на вълците, от който те да не се съвземат до края на сезона. При равен или загуба за Аталанта битката остава напълно непредвидима. Очакваме много отворен мач, макар и да има напрежение, просто тези два тима са изключително голови. Аталанта ще подходят директно и агресивно, както винаги правят у дома, а и ще има защо – сега Рома са уязвими. Все пак, не смятаме, че вълците ще се предадат без бой и трябва да вкарат поне гол. Прогноза – Гол/гол и над 2.5 гола на 1.64.

 

3 от последните 4 мача между Аталанта и Рома завършиха с над 2.5 гола и гол/гол

 

5 от последните 6 мача на Аталанта завършиха с гол/гол и над 2.5 гола

 

8 от последните 11 мача на Рома завършиха с гол/гол и над 2.5 гола

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА АТАЛАНТА

atalanta1 - Аталанта - Рома, Прогноза от Серия А

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА РОМА

as roma1 - Аталанта - Рома, Прогноза от Серия А

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B0/

Comments Off on Аталанта – Рома, Прогноза от Серия А

Comments are closed.