Аталанта – Удинезе: Прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

Битката за Топ 4 и съответно за участие в групите на Шампионската лига продължава с изключителна сила и драматични мачове. Към момента Рома се вмъкна в Топ 4 и е с 58 точки, Милан и Аталанта са с по 56. Клубът от Бергамо има силите и съм убеден, че до последно ще атакува Топ 4, за да се класира за първи път в групите на Шампионската лига в историята си.

Затова прогнозирам категорична победа за Аталанта, но комбинирана с под 4,5 гола за коефициент 1.66 от Winbet. Мисля, че домакините наистина нямат друга алтернатива освен успеха, тъй като при победа ще попаднат в Топ 4. Головете поставям, за да увелича поне малко коефициента, тъй като ставките за домакините са доста ниски.

Този мач, разбира се, има и подводни камъни. Неприятното за тези, които ще залагаме на него, е, че Удинезе е точно едно място над чертата с изпадащите отбори. Тимът е на 4 точки от Емполи, който към този момент е сред изпадащите, но тези 4 точки са нищо. Евентуална загуба в Бергамо оставя тима от Удине на опасна близост до неприятностите, а до края си остават още 4 мача извън този с Аталанта, в които всичко може да се случи.

Домакините нямат проблеми с контузени или наказани играчи, докато за състава на Удинезе няма да играят Барак и Валон Бехрами.

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
20:00/29 апр.
Аталанта - Удинезе
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Аталанта – Удинезе: Прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/atalanta-udinese-stefan-ralchev-29-04-19/

Comments Off on Аталанта – Удинезе: Прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

Comments are closed.