Атлетик Билбао – Леванте: Залог с коефициенти от Стефан Ралчев

Домакините имат 3 победи в последните си 5 мача и като нищо се включиха в борбата за разпределение на европейски квоти. Докато гостите от Леванте – един от бившите отбори на Владимир Манчев, все още се борят за оцеляването си.

Предлагам ви победа за домакините от Билбао за коефициент 1.65 от родния букмейкър Efbet. Да, ставката е по-ниска, но като че ли това е нещото, което може да се извлече от този мач.

Другото, на което мога да ви обърна внимание, е да потърсите по-малко голове в двубоя. Поне такава е тенденцията и пред двата отбора до момента през сезона. Атлетик Билбао вкарват средно по 1 гол на мач, докато Леванте е с 40 попадения в 29 срещи, т.е. има малко по-добра успеваемост от домакина.

Присъединете се към нашата затворена група във Фейсбук. В нея може да питате, коментирате и дискутирате, както помежду си, така и с нашите експерти

Но при всички случаи ако ви се струва нисък коефициента, може да го допълните с под 3,5 гола или с по-смелото под 2,5 гола. Забележете – всяко едно от последните 10 домакинства на Билбао завърши с под 2,5 гола.

Ариц Адурис и Гарсия ще липсват на баските, докато за гостите няма да играят Барди и Дукур, а под въпрос са Кема, Двамена и Тоно.

Нещо за финал – Леванте не запази мрежата си суха в нито един от последните си 11 мача в Ла Лига.

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
20:30/3 апр.
Атлетик Билбао - Леванте
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Атлетик Билбао – Леванте: Залог с коефициенти от Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/atletic-bilbao-levante-stefan-ralchev-03-04-19/

Comments Off on Атлетик Билбао – Леванте: Залог с коефициенти от Стефан Ралчев

Comments are closed.