Аугсбург – Херта: Прогноза и коефициенти от Германия на Стефан Ралчев

Аугсбург се спаси от изпадане и доиграва последните два кръга спокоен за бъдещето си. Херта е в средата на класирането и също ни напред, ни назад 🙂 В миналия кръг след дълга гонитба най-после хванах победата на Херта – срещу Щутгарт, и то за не лош коефициент.

Сега в двубой, който няма особен заряд и за двата отбора, е доста трудно да се правят прогнози. Има някои любопитни статистики около срещата. Например – в последните 10 домакинства на Аугсбург са с над 2,5 гола. Като последните три домакинства дори са над 3,5 гола…

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Този път обаче аз се спирам на противен залог на случващото се напоследък в мачовете на Аугсбург, а именно – под 3,5 гола за коефициент 1.70 от Efbet.

В последните си 5 гостувания Херта има само един единствен гол и като цяло не се представя много добре извън Берлин. Така че разчитам на това, че Херта отново ще се затрудни, а Аугсбург не вярвам да вкара повече от 3 гола. Все говорим за два отбора от долната половина на таблицата.

И в двата отбора има огромни проблеми с контузени. За Аугсбург няма да играят Кордоба, Финбогасон, Фрамбергер, Гьотце, под въпрос са още трима. За Херта аут твърдо са Дардай, Дарида, Майер, Щарк, а под въпрос са още цели петима играчи, тоест девет души висят в състава на гостите.

Единичен: Текущ
Германия, Бундеслига
16:30/11 май
Аугсбург - Херта
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Аугсбург – Херта: Прогноза и коефициенти от Германия на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/augsburg-hertha-stefan-ralchev-11-05-19/

Comments Off on Аугсбург – Херта: Прогноза и коефициенти от Германия на Стефан Ралчев

Comments are closed.