Аякс – Валенсия: Прогноза за краен изход от Шампионската лига

 

Единичен: Текущ
Шампионска лига
22:00/10 дек.
Аякс - Валенсия
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Домакините в срещата загубиха едва втория си официален мач през сезона, след като допуснаха изненадваща загуба у дома от Вилем II. Преди това, червено-белите бяха записали 6 победи в 7 срещи, без да допуснат загуба.

Добрата новина за мениджъра на тима от Амстердам тен Хаг е, че ще може отново да разчита на наказаните в предната среща Дейли Блинд и Джоел Фелтман, но под въпрос са контузените Давин Нерес и Куинси Промес. Именно в отсъствието на тези двама, изгря звездата на 20-годишния Ноа Ланг, който отбеляза хеттрик срещу Твенте в предходния кръг в Ередивизи.

Аякс разполагат с достатъчно класа на всички позиции, което е подкрепено с факта, че са загубили само 3 пъти в последните си 29 срещи в Шампионската лига. Нападателната класа в лицето на Хаким Зиеш, Душан Тадич, както и контузените Промес и Нерес е помогнала на отбора да отбележи поне 2 гола в 5 от последните 6 срещи в турнира.

Валенсия ще пътува до Амстердам търсейки победа и само победа, тъй като най-вероятно Челси ще спечели домакинството си срещу Лил и ще отстрани „прилепите“.

„Лос чес“ се намират в интересна форма – само 1 загуба през последните 8 срещи във всички турнири. Трудно обаче можем да се доверим и да разчитаме на Валенсия да постигнат каквато и да е изненада, тъй като в само една от последните си 11 срещи те са запазили своята мрежа суха.

Алберт Селадес продължава да има проблеми с контузени игрази, като най-вероятно срещата ще пропуснат Денис Черишев, Джефри Кондогбиа, както и дълготрайно контузените Канг-ин Лий, Пицини и Гонсало Гедеш.

На Аякс е достатъчна и точката, за да продължат напред в турнира, но евентуална победа на Челси ще ги измести от първото място и ще попаднат в на пръв поглед по трудния поток. Именно заради това смятам, че те ще спечелят срещата и ще се доверя на прекрасната ставка от 1.68, която ни предоставя 1xbet за 1-ца.

Валенсия загуби своето домакинство срещу Аякс с 3:0 и е трудно да си представим, че точно в тази среща насред Амстердам те ще могат да вземат дори и точка на миналогодишния полуфиналист.

Публикация Аякс – Валенсия: Прогноза за краен изход от Шампионската лига публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ayaks-valensiya-10-12-2019/

Comments Off on Аякс – Валенсия: Прогноза за краен изход от Шампионската лига

Comments are closed.