Аякс – ПАОК: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига

Единичен: Текущ
Шампионска лига
21:30/13 авг.
Аякс - ПАОК
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първата среща на “Тумба” завърши при равенство 2:2. Това допринася значително за увеличаването на шансовете на Аякс, но гръцкият тим не бива да се отписва. ПАОК показа много добра игра в първия сблъсък, но класата и късметът бяха на страната на гостите.

Очаквам и този двубой да бъде изпълнен с офанзивни действия, което логично би довело до по-висока резултатност. Дълго умувах кое е най-доброто предложение за игра и в крайна сметка реших да рискувам.

Ще заложа на гол/гол през първото полувреме, носещо коефициент 4,50. Поемам огромен риск с тази прогноза, но ако ПАОК се впусне в атака от самото начало на срещата, смятам, че маркетът ще увеличи драстично шансовете си за изпълнение.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

В първия двубой двата отбора си размениха попадения още до 35- тата минута. Освен това Аякс показва страхотна ефективност от началото на сезона, но допуснатите 4 попадения в предходните три мача говорят за осезаеми проблеми в дефанзивен план.

Да не забравяме, че холандският тим бе напуснат от двама централни защитници – Матаис де Лихт и Максимилиан Вьобер, както и от десния бек Расмус Кристенсен. Новите попълнения тепърва свикват с изискванията на Ерик тен Хаг, така че допускането на ранен гол от ПАОК не бива да се счита за невъзможно.

Публикация Аякс – ПАОК: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/ajax-paok-13-08-2019/

Comments Off on Аякс – ПАОК: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига

Comments are closed.