А ПФГ България

Ботев Пловдив - Локомотив София
България
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Ботев Пловдив имат финансови затруднения в момента и бяха напуснати от част от футболистите, но все още си остават една класа над Локомотив. През миналия сезон разликата между тях бе огромна. Ботев се класираха за Европа, докато Локомотив се бореха да не изпаднат. И Железничарите въобще не направиха стъпка нагоре през лятото. Последните три срещу между двата отбора са спечелени от Канарчетата. Прогноза 1.

Берое - Черно Море
България
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10
Два сравнително равностойни отбора, като и двата се представят много по- добре като домакини. Това важи особено за гостите. През миналия сезон стадионът им във Варна се бе превърнал в истинска крепост, но в гостуванията търпяха провал след провал. За важността на домакинското предимство си личи и в срещите между двата отбора. В последните 14 мача между Берое и Черно Море гостът никога не е побеждавал. Очакваме и сега домакинът да вземе надмощие. Прогноза 1.

Литекс Ловеч - ЦСКА София
България
Час - 19:30
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Това е голямото дерби на кръга, но няма да търсим знак, а брой на головете. Очакваме да не видим много попадения поради няколко причини. За начало, това все пак е първи мач и двата отбора няма да искат да го загубят и ще подходят по- пасивно. Освен това, и двата тима имаха мачове от Лига Европа само преди 3 дни и ще бъдат уморени, което също е предпоставка за ниска резултатност. И последно, но не на последно място, Литекс и ЦСКА правят много нискорезултатни двубои. В последните 6 мача между двата тима няма нито един оувър, като в 4 от тези двубои е имало само 1 или 0 гола. Прогноза Под 2.5 гола.

Дъндалк - Атлон Таун
Ирландия
Час - 21:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
В този мач обаче ни се струва, че ще видим много голове. В мачовете и на двата отбора се отбелязват много попадения. Домакините имат 61 гола в 19 мача, което е повече от 3 гола на мач, докато гостите имат 57 гола в 19 мача, което също си е почти 3 гола на мач. Прогноза Над 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_20.html

Comments Off on А ПФГ България

Comments are closed.