Балестиер Халса – Йънг Лайънс, прогноза (11/04/2018)

Два кръга след началото на новия сезон в Сингапур абсолютният аутсайдер през миналата кампания – Йънг Лайънс, поведе в класирането! Гостите спечелиха и двата си мача, като с 6 точки и без допуснат гол са лидери засега.

Те завършиха последни през миналия сезон. Като от 24 мача спечелиха едва една победа, три пъти завършиха наравно и загубиха 20 мача! Общо 6 точки, а головата разлика бе катастрофална – 12:62!

bet365 България – ревю и предимства!

Домакините от Тоа Пайох също трудно бележат по традиция и завършиха две места по-напред от съперника си. Все пак обаче, отбраната на Халса не бе така трагична. Сега съставът стартира с две загуби.

В отбора на Бейлстир има само трима чужденци – един футболист от ЮАР, един от Мианмар и един сърбин. Странното пък при „младите лъвове“ е, че всички в състава са от Сингапур. И има само един футболист на 23 години, вратарят е на 22, а всички останали играчи на гостите са от 19 до 21 години.

Явно в тима на Йънг Лайънс са си направили поуките от слабото представяне през миналата година и сега стартираха с голям ентусиазъм сезона. Това обаче ще бъде само временен импулс.

Топ футболни залози за деня!

В преките двубои между тези съперници Бейлстир Халса има смазващо предимство – 7 победи, две равенства и само една загуба. На собствен терен обаче „тигрите“ са с 5 поредни успеха и голова разлика 12:2. Като последните 3 победи са на нула.

След лошото начало за домакините, сега очаквам те да вземат трите точки.

Материалът Балестиер Халса – Йънг Лайънс, прогноза (11/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/балестиер-халса-йънг-лайънс-прогноза/

Comments Off on Балестиер Халса – Йънг Лайънс, прогноза (11/04/2018)

Comments are closed.