Баскетбол прогноза – НБА 18.10.2017

Прогноза за мача:      

NBA, Atlanta - Dalas - over 199.5 points - 1.89 WinBet

Виж цялата прогноза на: http://zalozite.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1631%3A-18102017&catid=44%3A2017-10-24-09-20-27&Itemid=29&lang=bg

Comments Off on Баскетбол прогноза – НБА 18.10.2017

Comments are closed.