БАТЕ Борисов – Рух Брест, Прогноза от Висша лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА БАТЕ - БРЕСТ

Без никакво съмнение стартът на сезона за вицешампионите, БАТЕ Борисов, беше много слаб и неочакван. Тяхната защита се оказа неподготвена и неорганизирана. Интересно е да видим дали това ще се пренесе и в домакинствата им, или ще видим съвсем друго лице от БАТЕ, което се очаква по принцип, защото тимът е доминант в първенството от доста дълго време.

 

Рух Брест са новак в дивизията. Нещо повече, този тим за 1ви път играе в елита на Беларус в историята изобщо, така че този сезон ще е паметен за феновете на отбора. Рух започна с изненадващ или не дотам изненадващ успех над Динамо Минск, които така или иначе са в лоша форма. Не бива да се подценява и качеството на Брест, защото миналата кампания загубиха само 2 мача в долната дивизия и бяха абсолютен доминант в нея.

 

 Експертно мнение : Смятаме, че Рух Брест спокойно може да се задържи в лигата този сезон ако продължава да играе по този начин. БАТЕ има 0 точки от 2 мача, което не е особено очаквано, все пак. Ще заложим в полза на вицешампионите, тъй като те ще играят у дома този път и няма място за провал. Очакваме много организирана игра и доста мотивация, затова и БАТЕ по – скоро ще започнат с гол през 1вото полувреме, отколкото обратното. Прогноза – БАТЕ да вкара в 1во полувреме на 1.60.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА БАТЕ

БАТЕ Борисов - Рух Брест, Прогноза от Висша лига

Няма отсъстващи

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА БРЕСТ

БАТЕ Борисов - Рух Брест, Прогноза от Висша лига

Няма отсъстващи

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%85-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8/

Comments Off on БАТЕ Борисов – Рух Брест, Прогноза от Висша лига

Comments are closed.