БГ Футбол "А" група

Литекс - Берое
Берое
България
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Литекс са много неубедителни от началото на кампанията и ще им бъде много трудно да победят солидния тим на Берое. Ловчанлии записаха две загуби в първите два кръга, а освен това и отпаднаха безславно от Лига Европа. Беройци направиха два равни срещу Ботев и Черно море. В момента можем да определим гостите като напълно равностойни, ако не и по- добри от Литекс, така че не можем да не се възползваме от толкова хубавия коефициент за Х2.

Ботев Пловдив - Черно море
България
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Ботев имат повече футболни аргументи, които да използват в този двубой. Гостите от Варна са доста успешен отбор, но повечето от добрите им представяния са на стадион Тича. За това говори и факта, че през миналия сезон в първата седмица имаха само една победа като гост. Ботев също са домакински отбор и очакваме фанатизираните им фенове да ги отведат до трите точки. Прогноза 1.

Славия - ЦСКА
България
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
ЦСКА влизат в този мач след победа във Вечното дерби, което определено ще повиши духа и нивото на игра в отбора. ЦСКА победиха и в първия кръг, когато се справиха като гости с Литекс. Да не забравяме и че ЦСКА спечелиха всичките си мачове срещу Славия през последните два сезона, така че не виждаме нито една причина Армейците да не победят и сега. Прогноза 2.

Хонка - ИФК Мариенхам
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Двата отбора по традиция през последните години си правят зрелищни мачове с много посещения на коженото кълбо в мрежата. Последните 8 мача между двата отбора са с повече от 3 гола, като в 6 от тях е имало дори и повече от 4 гола. През сезона двата отбора имат също по повече от 3 гола средно на мач. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
20:00 Литекс - Берое ---> TV7
Спортни събития по телевизията днес

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_3.html

Comments Off on БГ Футбол "А" група

Comments are closed.