Берое – Левски: Прогноза за краен изход от Ефбет лига

Единичен: Текущ
Ефбет лига
17:30/30 ное.
Берое - Левски
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Поредно трудно гостуване за “сините”, след като по-рано през месеца бяха победени в Коматево от Ботев. Другият негативен статистически показател е свързан с черната серия, записана в предходните мачове срещу “заралии”. Левски инкасира четири последователни поражения, като последното стана факт в началото на сезона с 1:3 на “Герена”.

Ако има положителна нотка и повод за оптимизъм в редиците на Левски, тя е свързана с колебливото представяне на Берое от месеци насам. В предходните шест шампионатни срещи “зелените” постигнаха само две победи, надигравайки аутсайдерите в лигата Ботев Враца и Дунав Русе.

Треньорската смяна, осъществена в края на октомври, така и не внесе позитивно влияние в състава. Берое изпитва известни затруднения в защита, което ще си проличи срещу второто най-резултатно нападение в родния елит.

И макар Левски да е фаворизиран от букмейкърските къщи, прогнозата ми ще е за равен резултат. Берое няма такъв в актива си, Левски ще се бори за нарушаване на негативната тенденция срещу “заралии”, което логично би довело до разпределяне на точките. Евентуален хикс ще се приеме позитивно от двата щаба, затова очаквам да си стигнат ръцете и да оформят крайното 0:0 или 1:1.

Публикация Берое – Левски: Прогноза за краен изход от Ефбет лига публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/beroe-levski-30-11-19/

Comments Off on Берое – Левски: Прогноза за краен изход от Ефбет лига

Comments are closed.