Бешикташ – Байерн Мюнхен, прогноза (14.03.2018)

Бешикташ – Байерн Мюнхен е мач с предизвестен край. Всичко беше решено още в първия двубой.

Бешикташ ще се опита да избегне ново унижение!

От гледна точка на Бешикташ след разгромната загуба с 5-0 в Мюнхен ситуацията е „кауза пердута“. Отборът ще излезе с ниско самочувствие и с едничката мисъл да не допусне ново такова унижение.

Обстановката по трибуните ще бъде тягостна. Зрителите ще бъдат тук по-скоро от любопитство към немския отбор и към това как ще се държат техните любимци.

Важния мач сега пред Бешикташ е гостуването в неделя на Истанбул Башакшехир. Там ще се решава съдбата и на титла, а и най-вече на участие в ШЛ през следващия сезон.

Никак не е добре, обаче, да се влиза в такъв мач с ниско самочувствие. Една добра игра срещу именит съперник неминуемо ще повдигне духа на отбора.

Познай 3 мача и спечели 70 лева – виж как!

Байерн Мюнхен ще се пази от картони и контузии!

Отбора на Байерн, с 20 точки преднина в класирането пред втория Шалке, е вече шампион 8 кръга преди края в Бундеслигата. Могат да си позволят лукса да правят каквото пожелаят в този мач.

Сигурно е обаче, че не се нуждаят от някаква задължителна победа тук. А още по-малко от натрупване на картони или ненужни контузии.

Прогноза за Бешикташ – Байерн Мюнхен!

Този мач ще носи по-скоро характера на тренировъчен двубой за двата отбора – без твърди единоборства, без много нарушения и вероятно с един миролюбив изход.

По-смелите от вас спокойно биха могли да заложат и на равния резултат. А аз избирам една малко по-сигурна опция.

Футболни прогнози!

Материалът Бешикташ – Байерн Мюнхен, прогноза (14.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/beshiktash-bayern-prognoza/

Comments Off on Бешикташ – Байерн Мюнхен, прогноза (14.03.2018)

Comments are closed.