Бирмингам – Шефилд Юнайтед: Прогноза и залог от Чемпиъншип на Стефан Ралчев

Знаете много добре ситуацията в Чемпиъншип. Норич е лидер, след като постигна 8 поредни победи и издуха имащите претенции за първото място – Шефилд Юнайтед и особено Лийдс. Сега обаче Шефилд Юнайтед гостува на Бирмингам. Любопитното е, че Бирмингам в два поредни кръга приема два от водещите отбора – през уикенда победи Лийдс с 1:0 и го препъна към второто място, а сега приема и Шефилд Юнайтед.

Проблемът за Юнайтед е, че е доста колеблив при гостуванията си. Но този път трябва да покаже характер, ако иска да запази второто място, въпреки че и Лийдс има тежко гостуване – на Престън НЕ.

Ето бонусите, които предлагат букмейкърите

Коефициентите за тези мачове са много високи, но и крият висок риск. Не съм убеден какво да ви посъветвам за визитата на Шефилд Юнайтед освен да потърся един по-застраховащ се пазар от българския букмейкър Winbet – Х2 и над 1,5 гола.

Като че ли в прогнозата ми има премерен риск – надявам се дори само гостите да преминат границата от голове и да отбележат два. Напълно са способни, тъй като атаката им е на четвърто място в първенството – отбелязали са 67 гола в 40 мача.

Единичен: Текущ
Англия, Чемпиъншип
21:45/10 апр.
Бирмингам - Шефилд Юнайтед
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Бирмингам – Шефилд Юнайтед: Прогноза и залог от Чемпиъншип на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/birmingham-sheffield-united-stefan-ralchev-10-04-19/

Comments Off on Бирмингам – Шефилд Юнайтед: Прогноза и залог от Чемпиъншип на Стефан Ралчев

Comments are closed.