Болтън – Мидълзбро: Прогноза и коефициенти от Чемпиъпшип

Няма какво толкова да се говори за представянето на двата тима. В последните мачове резултатите им са повече от незадоволяващи, като говорим за поредица от шест поражения при тим, борещ се за плейофите. Боро стартира много силно кампанията, като в даден момент се очакваше да финишира на едно от първите две места.

Дали става дума за абдикиране от битката за Висшата лига, или просто играчите са физически изморени. Всъщност класиране в първия ешелон на английския футбол ще внесе свежи средства в касата на Мидълзбро, но явно амбициите им през този сезон не са такива. Ако имаха поне капка желание да се борят за по-предно класиране, нямаше да позволят серия от шест загуби. Говорим за поражения от отбори, намиращи се в долната половина на подреждането.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от топ букмейкърите в нашия списък

Болтън изглежда обречен на дъното. Вероятно домакините ще изпаднат в Лига 1, тъй като изостават на 8 пункта от спасителния бряг. До края на сезона остават шест мача, в които едва ли ще видим промяна в играта им. А и преките им конкуренти няма как да загубят всеки един от оставащите двубои.

“Тротърс” са с втората най-слаба защита в Чемпиъншип. Именно това продиктува избора на моята прогноза. Надявам се, че Боро ще зарадва привържениците си с успех във вторник, който ще сложи край на дългата негативна серия. Дори целите им да не са обвързани с класиране за плейофите, подобни двубои трябва да се печелят и то с лекота.

Залагам на над 1,5 гола за Мидълзбро. Пазарът е наличен в Bet365, като идва с коефициент 2,10. Прилична ставка, позволяваща единичен залог с по-висока сума.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (08.04.2019/14:27 часа)

Единичен: Текущ
Англия, Чемпиъншип
21:45/9 апр.
Болтън - Мидълзбро
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Болтън – Мидълзбро: Прогноза и коефициенти от Чемпиъпшип впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/bolton-middlesbrough-09-04-19/

Comments Off on Болтън – Мидълзбро: Прогноза и коефициенти от Чемпиъпшип

Comments are closed.