Болуспор – Газисехир Газиантеп, прогноза (15/05/2018)

Това е мач реванш от плейофната фаза в турската Първа лига. Съперници ще са тимовете на Болуспор и на Газисехир Газиантеп. В първия мач Газиантеп взе минимална победа с 1-0.

Болуспор е силен домакин!

Въпреки силния финален спринт (5-1-0 в последните им 6 мача), Болуспор завършиха редовния сезон на 3-то място, само на 3 точки зад 2-ия Анкарагуджу. И така достигнаха до този плейоф.

У дома отборът играе много силно: 9-2-1 в предишните им 12 домакинства за първенство. Включително и 4 поредни успеха в последните 4 двубоя на техния „Болу Ататюрк“.

Затвори залог по време на мач – вече и автоматично!

Газисехир Газиантеп играе плахо навън!

От своя страна, Газисехир Газиатеп хванаха последния влак за плейофите. Те се намърдаха на 6-то място с немалка доза късмет, като следващите три тима след тях останаха само на 3 точки отстояние.

Отборът не играе добре далеч от дома напоследък. Това са резултатите от финалните 3 гостувания на отбора в редовния сезон: 2-4, 0-4, 1-2. Тези 10 допуснати гола само в 3 мача не говорят никак добре за защитата на гостите.

Прогноза за Болуспор – Газисехир Газиантеп

Нищо добро не ги чака гостите и в днешната среща. Очаквам Болуспор да започне с атаките от самото начало. Просто пред домакините няма друга алтернатива освен победата. И то победа с поне 2 гола разлика, за да бъдат избегнати продължения.

С оглед на добрите игри и резултатите на Болуспор у дома напоследък, очаквам победа за тях и в настоящата среща. Твърде е вероятно тя да бъде изкована още преди почивката. Все пак, домакинския натиска може да се увенчае с 1-2 ранни гола.

Прогноза: 1/1-Първо Полувреме/Краен Изход.

Футболни прогнози с висока успеваемост!

Материалът Болуспор – Газисехир Газиантеп, прогноза (15/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/болуспор-газисехир-газиантеп/

Comments Off on Болуспор – Газисехир Газиантеп, прогноза (15/05/2018)

Comments are closed.