Борнемут – Суонзи, прогноза (05/05/2018)

Два кръга преди края на сезона в английската Висша лига почти всичко е ясно. Една от съществуващите интриги е около изпадащите отбори. Настоящата среща има пряко отношение към битката за спасение. Съперници са Борнемут и Суонзи.

Борнемут и Суонзи са в борбата за оцеляване

На пръв поглед домакините са в по-изгодна позиция, защото имат 6 точки повече от първия отбор в опасната зона. Но пък от друга страна, повечето тимове след тях са с по един мач по-малко.

А и моментната форма на „черешките“ няма как да вдъхва оптимизъм – едва една победа в последните им 10 мача в Премиър лийг. Като тази победа беше срещу последния в класирането тим на Уест Бром.

Суонзи са точно над чертата и със зъби и нокти ще се борят за своето спасение до последно. Макар да играят трагично като гост – една победа в предишните 15 гостувания за първенство.

Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА! Играеш ли?

Прогноза за Борнемут – Суонзи

При така описаната ситуация не се наемам да прогнозирам победителя в този мач. И се насочвам към головете.

Ще разчитам предимно на Борнемут. Те са наистина уникални в това отношение – 9 пъти над 2,5 гола в последните им 10 домакинства. Като част от тези мачове дори бяха и с 4+ попадения.

Както вече казах, Суонзи са длъжни да търсят победата. А тази победа без голове няма как да дойде.

В заключение бих искал да добавя още един щрих към прогнозата си – 8 пъти над 2,5 гола в последните 10 директни мача между тези два съперника. Вярно е, че част от тези срещи са малко назад във времето. Но все пак знаем, че традицията в Англия също е меродавна при прогнозирането и при залозите.

Прогноза: над 2,5 гола.

Футболни прогнози от топ анализатори!

Материалът Борнемут – Суонзи, прогноза (05/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/борнемут-суонзи-прогноза/

Comments Off on Борнемут – Суонзи, прогноза (05/05/2018)

Comments are closed.