Борнемут – Фулъм: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Успехът с 5:0 на гости на Брайтън закара Борнемут отвъд границата на 40-те точки и практически върна черешките в борбата за класиране в Топ 10. Мотивацията на тима не бива да бъде подценявана. Всяко място нагоре в класирането носи финансова изгода, но дори това не е най-важното. Борнемут е прогресиращ клуб и след като през 2016-17 завърши девети, отборът се стреми да подобри клубния си рекорд за най-високо класиране.

Борнемут мина през период на много лоша форма, но краят й бе сложен с резултата миналата седмица, а дори в този период тимът си остана сила на свой терен като загуби само пет мача пред своя публика. Последната от домакинските им победи бе в края на януари, така че е време да инвестираме в нов техен успех на „Вайталити“ при приемливи коефициенти над 1,60.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Фулъм вече изпадна и играе освободено, а някои положителни тенденции след назначаването на Скот Паркър логично доведоха и до неговата първа победа над Евертън в предишния кръг. Но котиджърс нямат победа навън цял сезон и загубиха всички без две от гостуванията си. Още по-интересно е, че допуснаха 44 гола в 17 гостувания, докато на свой терен Борнемут вкара 29.

11 от 17-те мача на Борнемут у дома завършиха с поне три гола, така че единица плюс над 2,5 гола изглежда като много добро предложение.

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/20 апр.
Борнемут - Фулъм
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Борнемут – Фулъм: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/bournemouth-fulham-georgi-dragoev-20-04-19/

Comments Off on Борнемут – Фулъм: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Comments are closed.