Босна – Гърция прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

Босна започна очаквано квалификационната кампания и на старта победи Армения с 2:1. Поглеждайки групата обаче, ми прави впечатление, че ще станем свидетели на доста изненади. Италия според мнозина е категоричен фаворит. В групата са още Босна, Гърция, Армения, Финландия и Лихтенщайн. Вероятно Босна и Гърция ще спорят за второто място, така че това се явява първи директен сблъсък за заветната позиция.

Не смея да ви предложа прогноза за победа на босненците въпреки дори ниския коефициент от около 1.70-1.80 в букмейкърите.

Спирам се на залог от над 2,5 гола в двубоя за коефициент 2.35 от Winbet. Рискувам, тъй като по начало в квалификациите от доста години съм забелязал, че не се вкарват много голове. Особено между равностойни съперници. Е, има изключения, разбира се – Холандия и Германия ни го показаха.

Ето ви една любопитна статистика – от началото на квалификациите миналия четвъртък до преди мачовете в понеделник вечерта, тоест в двубоите в четвъртък, петък, събота и неделя имаме 17 двубоя с под 2,5 гола и 18 с над 2,5 гола. Тоест, има баланс, но повечето мачове с оувъри идват и заради някои от по-силните тимове, които победиха съответно джуджета – Кипър – Сан Марино (5:0), Холандия – Беларус (4:0).

Надявам се Босна като силен домакин и много класен тим да реализира поне две попадения, а гърците да се разпишат в мача, за да имаме успех.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от букмейкърите в нашия списък

Единичен: Текущ
Европейска квалификация
21:45/26 мар.
Босна - Гърция
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Босна – Гърция прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/bosnia-greece-stefan-ralchev-26-03-19/

Comments Off on Босна – Гърция прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

Comments are closed.