Брага срещу Карабах: Прогноза от Лига Европа на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига Европа
22:00/15 февр.
Брага - Карабах
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

SC Braga влиза в тази среща на турнира Лига Европа с променливи резултати през последните си мачове. Те постигнаха победа у дома срещу Moreirense и записаха равенства в домакинствата си срещу Chaves и Estoril в Primeira Liga и Taça da Liga. Въпреки това, отборът претърпя тежко поражение от Sporting CP с 0:5 наскоро, което подчерта някои от слабостите в отбраната им. Победата срещу Фамаликао и Бенфика в гостувания през януари показа, че отборът обаче запазва способността си за вършене на резултати далеч от дома, което би могло да бъде ценно за предстоящите им срещи в Европа.

Виж как се прави бетано регистрация бързо и лесно!

От своя страна, Qarabag показва доста смесени резултати в своите последни игри. Отборът спечели важни победи във вътрешното първенство и в Купата на Азербайджан, включително впечатляваща победа със 7:1 над Sabah FA. Въпреки това, равенството и последващите загуби, включително загубата с 3:4 от Sabah FA в Купата на мач, подчертават някои от нестабилностите в играта им. В европейските си срещи, Qarabag показа убедителни изпълнения, които им донесоха важни точки, но предстоящият мач в Брага ще бъде сериозно предизвикателство за тях.

Гледайки скорошната форма на двата отбора и липсата на преки сблъсъци между тях, прогнозирането на този мач е трудно, но домакинската сила и опит в европейските турнири играят в полза на SC Braga.

Публикация Брага срещу Карабах: Прогноза от Лига Европа на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/braga-qarabag-martin-georgiev-15-02-2024/

Comments Off on Брага срещу Карабах: Прогноза от Лига Европа на Мартин Георгиев

Comments are closed.