Бразилия – Боливия, Прогноза от Копа Америка

Prognoza za Braziliya-Boliviya Betinum.com

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА БРАЗИЛИЯ - БОЛИВИЯ

Бразилия за нещастие загуби Неймар за Копа Америка като годината за голямата звезда на ПСЖ и бразилския национален отбор става все по – лоша. Това, обаче, не трябва да разсейва никой в Бразилия, още по – малко играчите, които ще имат възможността да демонстрират качествата си без да разчитат на индивидуалността на Неймар, който честно казано в някои двубои дори пречи на тима. В мача срещу Хондурас, в който той не игра, Селесао победи със 7-0.

 

Боливия безспорно е един от най – слабите тимове на Копа Америка. Тимът е съставен почти изцяло от местни играчи, но те са много далеч от класата на Бразилия. Боливия има само 1 победа в последните 16 мача и тя дойде в приятелски мач срещу Мианмар. Още по – лошо – тимът е вкарал гол само в 1 от последните си 6 мача.

 

Трябва да уточним, че от общо 14 държави на континента, само 10 са футболни, а турнирът трябва да е от 12 отбора, така че Катар и Япония участват поради тази причина, но тук важното е, че всички отбори от Южна Америка взимат участие в турнира, което значи, че разликата в класите в много от мачовете може да е фрапантна. Точно това имаме предвид и тук за Бразилия и Боливия. От 23 мача в Копа Америка от 1997г. до сега, Боливия има само 1 победа. Очакваме Селесао да размаже своя слаб съперник, затова прогнозата ни е Бразилия да отбележи гол в двете полувремена на 1.68.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА БРАЗИЛИЯ

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА БОЛИВИЯ

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%8F/

Comments Off on Бразилия – Боливия, Прогноза от Копа Америка

Comments are closed.