Бразилия 2014

Холандия - Мексико
Холандия
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Ставката за Лалетата ни се вижда по- висока от нормалното и ще се възползваме от нея. Играчите на Луис ван Гаал показаха един наистина страхотен футбол в груповата фаза и успяха да победят в нея отбори като Испания и Чили. Детронирането на световния шампион Испания беше най- впечатляващия мач на тима, който изуми целия футболен свят. Впечатляващо бе и атомното нападения на играчите от Ниската земя, които отбелязаха цели 10 гола в трите си мача в групата. Срещу тях, разбира се, се изправя също един класен съперник, който не бива да се отписва. Но въпреки това смятаме, че Холандия е фаворит в този мач и ще си осигурят мястото на четвъртфиналите още в този мач. Прогноза 1.

Белшина - БАТЕ Борисов
Беларус
Час - 17:00
Прогноза - 2 ПП
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
БАТЕ Борисов са много по- силния отбор и очакваме паркирания бус на Белшина да бъде вдигнат от паяка на БАТЕ Борисов още през първата част. БАТЕ Борисов са най- успешния беларуски отбор, който обаче сега е на незадоволителното за техните стандарти второ място. Разликата с първия е изключително малка - само една точка, така че цялата развръзка предстои. Сега БАТЕ се изправят срещу един отбор, срещу който са в серия от шест поредни победи. Прогноза 2 първо полувреме.

ФК Минск - Динамо Минск
Беларус
Час - 17:00
Прогноза - 2 ПП
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Двата отбора са от един град и като разстояние са много близко един до друг, но същото не може да се каже за класата. Домакините са един от по- слабите отбори в първенството, докато градските им съперници от Динамо в момента заемат първата позиция и са в серия от четири поредни победи. В същото време ФК Минск паднаха в последните си два двубоя. Паднаха и в последните си пет двубоя срещу Динамо. Най- вероятно ще паднат и сега, като очакваме гостите да си осигурят аванс още през първата половина. Прогноза 2 първо полувреме.

КТП Котка - Вигингит
Финландия 2-ра дивизия
Час - 17:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Двубой между първия и последния в класирането, в който е твърде вероятно да видим много голове. домакините правиха оувъри в осем от последните си девет мача, а гостите в седем от последните си осем срещи. С четири гола завърши и последния директен мач между двата тима. Прогноза над 2.5 гола.


ТВ Програма
19:00 Холандия - Мексико -> БНТ 1
23:00 Коста Рика - Гърция -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/2014_29.html

Comments Off on Бразилия 2014

Comments are closed.