Брайтън – Борнемут: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Домакините миналата седмица отпаднаха от ФА къп на полуфиналите, но със сигурност напуснаха с високо вдигнати глави терена на „Уембли“ след загубага си с 1-0 от Манчестър Сити. С натрупаното самочувствие от доброто си представяне тогава, те трябва да се върнат към шампионатните си ангажименти и да свършат добра работа, за да гарантират оцеляването си.

Започвайки от този мач! Ситуацията за Брайтън не е лоша. Той е с мач по-малко от повечето от конкурентите си на дъното, а следващите му два мача са домакинства на Борнемут и Кардиф. Победи в тях ще го спасят, така че трябва да очакваме хората на Крис Хютън да надскочат себе си в тези срещи.

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Мачът с Борнемут всъщност може да се окаже по-лесният от двата. Борнемут вече загуби шансове да се бори за седмото място и по време на домакинската загуба от Бърнли с 1-3 си проличаха липсата на мотивация, липсата на енергия и липса на ефективност в атака. И това у дома!

А всъщност проблемите на черешките са навън. Като гости те загубиха 10 от последните си 11 мача в първенството. Брайтън пък падна само в пет мача като домакин за целия сезон и е спечелил близо 70 на 100 от точките си този сезон на „Амекс“, така че би трябвало да спечели този мач.

Борнемут по принцип не е в добра форма като спечели само веднъж в последните девет кръга, а само петте последни отбора в класирането са допуснали повече голове от тях.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (12.04.2019/11:45 часа)

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
17:00/13 апр.
Брайтън - Борнемут
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Брайтън – Борнемут: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/brighton-bournemouth-georgi-dragoev-13-04-19/

Comments Off on Брайтън – Борнемут: Прогноза и залог от Висшата лига на Георги Драгоев

Comments are closed.