Брентфорд срещу Евертън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
19:30/23 сеп.
Брентфорд - Евертън
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Настройте календарите си за 23 септември 2023 г., когато Брентфорд посреща Евертън на стадиона Gtech Community в Брентфорд, Мидълсекс, за сблъсък от Висшата лига. Мачът ще започне в 19:30 ч. местно време. Този мач обещава да бъде вълнуващ сблъсък между два отбора, които отчаяно се нуждаят от точки, тъй като Евертън се намира в опасна близост до зоната на изпадащите, а Брентфорд се стреми да се утвърди в средата на таблицата.

Анализ на мача

Брентфорд, който в момента е на 11-о място във Висшата лига, влиза в мача в умерена форма, подчертана от записаните една победа, три равенства и една загуба в последните им пет мача. Мачът срещу Евертън е отлична възможност за Брентфорд да се изкачи нагоре в класацията, като предишните им мачове показват склонност към отбелязване на голове, тъй като те успяха да отбележат общо седем гола в последните си пет мача във Висшата лига. Пчелите ще се стремят да се възползват от затруднената защита на Евертън, която в последните мачове е забележимо колеблива.

Вземи твоят betano бонус код!

От друга страна, Евертън влиза в този мач в слаба форма, като не успя да запише победа в последните си пет мача – три загуби и две равенства – форма, която ги кара да се лутат на 18-то място. Това налага незабавен обрат, който може да започне с евентуална победа срещу Брентфорд. Тофите ще разчитат много на нападателите си, които са намерили мрежата два пъти в предишните си пет мача. Защитата им обаче продължава да буди безпокойство, тъй като през същия период те са допуснали седем гола.

Домакинската форма на Брентфорд е непостоянна, като последните им пет мача на Gtech Community Stadium завършиха с една победа, три равенства и една загуба. За сравнение, формата на Евертън като гост е слаба – три загуби и само едно равенство в последните им четири мача далеч от „Гудисън Парк“.

Един срещу друг

– Евертън е спечелил две от последните си пет срещи с Брентфорд.

– Брентфорд е успял да победи Евертън два пъти в последните им пет срещи.

– Равенството е резултат веднъж в предишните им пет мача.

Скорошна форма

– Брентфорд е неудържим у дома, отбелязвайки във всеки мач в последните си пет срещи.

– Евертън изпитва трудности напоследък, като не успя да спечели в последните си пет мача, губейки три и завършвайки наравно в два.

Тенденции

– В последните пет мача на Брентфорд се е случвало да отбележат поне веднъж.

– От друга страна, Евертън не успя да спечели в последните си пет мача във Висшата лига.

Публикация Брентфорд срещу Евертън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/brentford-everton-martin-georgiev-23-09-2023/

Comments Off on Брентфорд срещу Евертън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.