България – Италия: Прогноза за двоен шанс и голове – Квалификации за Световно първенство

Единичен: Текущ
Квалификации за Световно първенство
21:45/28 мар.
България – Италия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

България приема Италия в мач от втория кръг на квалификациите за Световното първенство. След поредното разочарование от Швейцария, победата ни срещу Гибралтар остава единствената в последните ни 10 срещи. Ясен Петров спомена за „сбиване“ с италианците, което не знам дали то ще завърши добре.

Самите италианци спечелиха първата си среща с 2:0 срещу Северна Ирландия, с която оглавиха заедно с Швейцария групата. Прави впечатление, че италианците допуснаха само един гол в последните си 8 срещи, тъй че за нашите национали ще бъде изключително трудно на „Васил Левски“.

Сайтове за залози

Друг любопитен факт е, че гостуванията на италианците в София не са никак успешни за тях. Те спечелиха само 1 от 6 визити, а 4 от тях завършиха наравно. Разбира се, нашият състав изглеждаше по коренно различен начин и не цареше такъв хаос във футболния ни съюз.

Не мисля, че ще допуснем отново над 2 гола във вратата си, както не мисля, че и ще спечелим. Ще заложа за победа на Италия или равен и под 2.5 гола за тях с коефициент 1.78 в Betwinner. Все пак може и да успеем да се разпишем, но едва ли нещо повече от това – по-скоро ще се опитваме да загубим достойно.

Публикация България – Италия: Прогноза за двоен шанс и голове – Квалификации за Световно първенство публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/balgariya-italiya-28-03-2021-2/

Comments Off on България – Италия: Прогноза за двоен шанс и голове – Квалификации за Световно първенство

Comments are closed.