Бърнли – Лестър прогноза от Висшата лига на Георги Драгоев

След три поредни загуби Бърнли е само на две точки от зоната на изпадащите. Очевидно той е по-мотивираният отбор да търси успеха, макар че и Лестър не е за подценяване. Това е третият мач на лисиците след назначаването на Брендън Роджърс, който спечели първата си победа миналата седмица.

Впрочем лисиците са само на шест точки от седмото място, така че имат достатъчно причини да останат на ниво до края на сезона – не само за да се докажат пред новия мениджър, но и за евентуално класиране в Лига Европа.

При победата над Фулъм ясно си пролича промяната в поведението и нагласата на тима. Очевидно Клод Пюел просто не можеше да накара играчите на Лестър да играят за него.

Така или иначе лисиците не спечелиха нито един от последните си четири срещи навън и загуби седем от досегашните си 15 визити, най-вече заради слаба защита като гост. Допусна 23 гола във визитите си и се изправя срещу отбор, който се разписа в 11 от последните си 13 шампионатни срещи, както и във всеки от последните девет като домакин.

В същото време обаче Бърнли в тези последни девет домакинства запази вратата си суха само веднъж, а Лестър пропусна да се запише навън този сезон един единствен път. Очевидно залогът на голове и в двете врати не е за изпускане с коефициент от Efbet.

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига
17:00/16 мар.
Бърнли - Лестър
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

 

Запись Бърнли – Лестър прогноза от Висшата лига на Георги Драгоев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/burnley-leicester-georgi-dragoev-16-03-19/

Comments Off on Бърнли – Лестър прогноза от Висшата лига на Георги Драгоев

Comments are closed.