Бърнли срещу Брентфорд: Прогноза от Висшата лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
17:00/16 мар.
Бърнли - Брентфорд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Бърнли изглежда преминава през труден период, отбелязвайки серия от разочароващи резултати в последните си мачове от английската Висша лига. Въпреки стойностния импулс, който те получиха с равенството срещу Уест Хем, загубите от Борнемут, Кристъл Палас, Арсенал, и Ливърпул последователно издигат червени флагове около консистенцията и защитната стабилност на отбора. Пет загуби и едно равенство от последните шест мача са далеч от идеалната форма, в която биха желали да бъдат, особено борейки се за оцеляване в лигата.

Виж всички Palmsbet бонуси!

От друга страна, Брентфорд също се намира в сложна ситуация, като не успява да покаже последователни резултати. Със загуби от Арсенал, Манчестър Сити и Ливърпул, при което и те не успяха да покажат забележителни представяния в атака или защита, Брентфорд ясно показва уязвимости, които могат да бъдат експлоатирани. Въпреки това, успехът срещу Вълците и равенството с Челси предоставят някаква надежда, че този отбор има потенциала да се противопостави на предизвикателствата.

Анализът на предишни срещи между двата отбора показва предимство за Брентфорд, който е спечелил последните две срещи между тях във Висшата лига с комфортни резултати. Това показва, че Брентфорд е успял да намери начин да преодолее Бърнли в последните си сблъсъци.

Публикация Бърнли срещу Брентфорд: Прогноза от Висшата лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/burnley-brentford-martin-georgiev-16-03-2024/

Comments Off on Бърнли срещу Брентфорд: Прогноза от Висшата лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.